Planlægning


Har I brug for hjælp til at komme godt i gang, eller er I gået i stå på halvvejen? Måske er jeres hverdag lidt for travl til at kunne overskue alle de poster, som man skal have styr på til en fest.


Jeg har flere forskellige pakkeløsninger, hvor jeg kan hjælpe jer.


Opstartsmøde og evt. kontakt til leverandører

Jeg tilbyder et opstartsmøde, hvor vi kan gennemgå jeres drømme og ideer, og hvor vi efterfølgende giver jer redskaberne til, at I kan komme videre på egen hånd.

På sådan et opstartsmøde vil vi gå igennem alt fra A-Z.

Det er alt fra, hvornår fx en brudekjole skal bestilles til, hvornår specifikke catere skal bookes. Jeg har udarbejdet et overordnet budget, som skulle dække alle udgifter, der skulle være til et bryllup, samt en "års-tidsplan" som I får med hjem, som kan hjælpe jer med at huske det hele.

Vil I gerne have mig lidt mere ind over, kan jeg også hjælpe med at skabe kontakt til leverandører, catere eller andre tredjeparter.

Hos jer - møde

Hvis I har fundet og booket jeres lokale, telt eller noget helt tredje, men har brug for nogle ideer til opstilling eller måske oppyntning, så har jeg mulighed for at mødes med jer ude på lokationen og gennemgå alle lokalerne og områderne med jer, og hvordan de skal bruges i løbet af dagen.

Jeg vil give en masse god inspiration, som kan hjælpe jer med at skabe en rød tråd igennem hele jeres dag.


Sparringsmøde

Er I kommet godt i gang med planlægningen selv, men er gået i stå halvvejs, eller er I bare nervøse for, at der mangler noget I har overset, så kan vi tage et sparringsmøde. Her vil vi gå over de ting, som I har styr på, og tale om det, som I er i tvivl om.

Dette kan gøres via telefon, videokald, eller jeg kan komme ud til jer, hvis der er behov for det.

Ved hver pakkeløsning laver jeg en mappe til jer med materiale i, med det vi har gennemgået.

Der vil være forskellige forslag til fx udmsykning, menu, eller kom-godt-i-gang dokumenter.

Indholdet af mappen vil variere alt efter den pakkeløsning, som I vælger.

Der vil være mere end ét forslag til hvert punkt, medmindre andet er aftalt.