Miljøpolitik


Hos ’Det extra’ gør jeg mit bedste for at være så bæredygtig som muligt.

Jeg genbruger så meget, som jeg kan, og undgår spild så meget som muligt. I mine opsætninger bruges et minimum af strips, da det er et engangsprodukt, og jeg bruger i stedet justerbare stropper. På den måde bruges så lidt plastik som muligt, og der er samtidig også mere fleksibilitet, da man kan rette på en opsætning, så ofte man vil. Så kan man rykke rundt, indtil det sidder lige i skabet.

 

Meget af den pynt, man kan leje af mig, er af meget holdbare materialer, så det kan bruges så mange gange som muligt.

Min tylopsætning laves med nyloncoated wire - det kan både tåle at spændes meget ud og kan bære en del kg, hvor nyloncoatingen giver det en glat overflade, så det slider mindst muligt på tyllet.

 

Ud over at selve produkterne skal være bæredygtige, genbruges også diverse papkasser og pakkefyld for at minimere affald. Derfor kan det godt forekomme, at den opsætning eller pynt, som du booker, ankommer/leveres i en kasse som tidligere har indeholdt noget andet. Tjek derfor gerne indholdet i kasserne, når du modtager dem.

 

Jeg gør, hvad jeg kan for at finde de rigtige produkter, som er så holdbare som muligt, så vi er mange, der kan få glæde af alt det extra, der nogle gange skal til.

 

Jeg har gjort det således, at fakturaer bliver sendt ud digitalt, så papirforbruget minimeres . Det er ikke det helt store, men jeg gør, hvad jeg kan, hvor jeg kan.

 

Hvis det ender med, at der er noget, der ikke kan genbruges, så bliver det givet videre, og ellers bliver det affaldssorteret korrekt.


 

- Det extraVisitkort


Visitkort er lavet på miljøvenligt FSC-certificeret papir. 
Faktura


Som standard bliver alle fakturaer

sendt ud på mail til mine kunder.Holdbare produkter


Mine produkter er af rigtig god kvalitet,

så det kan holde sig flot og kan holde sig rigtig længe.